Назад

Лімітована серія: пломбір ручної роботи

01.07.2016

Найсмачніше морозиво — те, яке готується з душею. А вершина смаку — це морозиво ручної роботи.

Вперше в Ice Fashion — два види пломбіру, створені вручну за особливими технологіями — французькою та італійською. А довершує їхній смак знаменитий бельгійський шоколад Barry Callebaut. 

Пломбір
Особливий пломбір зі справжнім бельгійським шоколадом. Морозиво з відбірних інгредієнтів, яке виготовляється за унікальною французькою технологією «Горщик», яка існує з 1870 року. 370 г 35 грн

Шоколадний пломбір
Шоколадний пломбір на основі бельгійського шоколаду. Морозиво ручної роботи, яке виготовляється тільки з відбірних інгредієнтів за особливою італійською технологією. 370 г 35 грн

Натурально, красиво і з любов’ю — таке морозиво приємно покуштувати самому чи презентувати другові на свято!